Kategorier
Bygg

Dags att se över ditt hus?

Många vill renovera sina hem. För den som vill utföra målning och liknande på ett säkert sätt är det byggnadsställning som gäller. Om ditt hem inte är en hobbithåla behöver du en ställning!

Har du planerat att renovera ditt hus framöver? Du är långtifrån ensam i så fall. Vi älskar att på olika sätt syssla med och förbättra våra hem när vi är lediga. Det är inte heller någon dum idé rent ekonomiskt. Ett hus med fräscht tak och målning som inte flagar blir mer attraktivt och stiger i värde.

Att renovera och förbättra handlar givetvis inte bara om att planera inför en eventuell framtida försäljning. Det är minst lika viktigt med komforten och trivseln för alla som bor i huset. Ett välskött hus med helt tak ger sänkta värmekostnader och en bättre innemiljö. Ett nymålat hus är betydligt mer attraktivt än ett som inte fått någon omsorg på åratal.

Byggnadsställningar för privatpersoner

Det är fel och potentiellt också farligt att anta att “ingenting kommer att hända”. Ett projekt som innefattar att måla, kitta fönster och fixa stuprännor har sina risker. Så snart du höjer dig några meter ovanför markytan ökar risken för skador. Det är helt enkelt inte värt risken att inte skaffa byggnadsställningar.

Det är ett styvt arbete att montera en byggnadsställning många gånger. Företag som hyr ut ställningar är medvetna om detta och kan oftast erbjuda montering och nedmontering. Bara du själv kan svara på hur du vill ha det. Bäst är att ringa och få en offert!