Kategorier
Bygg

Byggfirma Stockholm – välj proffs för renoveringen. 

I den här texten tänkte vi titta närmare på renoveringar och byggprojekt i Stockholm och på vikten av att anlita en byggfirma i samband med detta. En byggfirma i Stockholm borde vara det självklara valet för en privatperson som står inför ett större och mer komplext renoveringsprojekt, men tyvärr så är detta långt ifrån sanningen. 

Många renoverar på egen hand och exponerar sig i och med detta för en massa problem – både för stunden och i framtiden. Det kan handla om att budgeten spricker, det kan handla om att tidsplanen inte håller och det kan handla om att man kör fast så till den milda grad att det drabbar hela familjelivet. 

Betalar försäkringsbolaget ut ersättning? 

De framtida problem kan ligga i exempelvis fuktskador och kostnader för dessa – något som också kan skapa bekymmer med försäkringsbolag som idag kräver mer komplett dokumentation och som ser att ett fackmannamässigt jobb ska ha utförts för att ersättning ska betalas ut. 

Summa summarum: en byggfirma i Stockholm är den givna lösningen – vid mindre projekt, men framförallt vid större sådana. Det handlar om en trygghet värd att betala för – och där du dessutom kan använda Rot och få en skatterabatt motsvarande 30% av den totala arbetskostnaden. 

Välj rätt byggfirma i Stockholm 

Viktigt är emellertid också att peka på elefanten i rummet. Alla byggföretag håller inte samma höga klass och standard. 

Vårt råd i detta är att vara mer noggrann inför valet. Ta in offerter och få en bättre prisbild. Kolla alltid referenser innan. Se till att skriva ett avtal som du är fullt införstådd med – och betala aldrig innan arbetet är besiktigat och klart. 

Tänk även på att kolla upp de anställda. Har elektrikern behörighet, kan rörmokaren visa upp yrkesbevis och har exempelvis kakelsättaren certifikat för att arbeta i Våta Rum? Ju noggrannare du är, desto bättre är det. 

Mer information för dig kan du hitta på: byggfirmastockholm.biz