Kategorier
Golv

Nytt golv med hjälp av en golvläggare i Stockholm

Det är så mycket roligare med ett nytt golv då och då. Har ni gamla golv där hemma i Stockholm? Se till att få dit en golvläggare och skapa nya minnen.

Det verkar kanske inte som en så stor förändring. Det är väl ingen som tittar särskilt noga på golven ändå? Men sanningen är den att nya golv kan förändra hela ert hem på ett kick. Även om golvet ofta skyms av möbler, mattor och liv i allmänhet, så kan olika nyanser och designer skapa en stor förändring.

Det finns många anledningar till att lägga nytt golv. Att det förhöjer rummets trivselnivå är bara en liten del i det hela, men det är kanske det som man tänker på mest. Men det är också en säkerhetsfråga. Speciellt om det bor en äldre människa i hemmet. Ett nytt golv är säkrare att gå på, eftersom det är jämnare.

En golvläggare gör verklig skillnad

Har ni trägolv sedan förut? Gamla trägolv är såklart otroligt vackra, men ett nytt trägolv kan ta hemmet till nya nivåer. Trä är ett levande material som åldras och blir vackrare med åren. Efter att ha slipats upp och lackats om några gånger så kommer man snart till en punkt där det inte går att slipa mer.

Då är det dags att välja ett nytt golv. När ni väljer ett nytt golv så är det viktigt att fundera på vilken känsla det är ni vill uppleva. Ett golv i ljusare träslag kan till exempel göra att hela rummet känns öppet och luftigt. Ett golv med mönster kan också skapa liv och känsla. Huvudsaken är att ni trivs.

Investera i ert hem i Stockholm med en golvläggare

Ja, att lägga nytt golv är verkligen en investering. Det verkar kanske som en onödig och dyr process att anlita en golvläggare, men det är verkligen en investering som är värd att göra för ert hem i Stockholm. Ett nytt golv är verkligen något att skryta med inför grannarna. Det skapar en lyxig känsla utan dess like.

Hur mycket kan det då kosta att lägga ett nytt golv? Det beror helt på vilken typ av träslag som ni är intresserade av. En grundkostnad för ett nytt golv kan vara ca 3550 kr per 10 m². Då tillkommer också kostnaden för materialet som ska användas. Ett riktigt bra trägolv kan hålla i närmare 10 år innan det behöver slipas upp. Det är en bra investering.

En golvläggare förespråkar fördelarna med trägolv

Att lägga ett trägolv verkar till en början som en dyr investering. Men det är värt det. För när golvet sedan slits ned så behöver ni inte börja om med samma process igen och välja ett nytt golv, ta bort det gamla och lägga nytt för dyra pengar. Ett trägolv går att slipa.

Ett trägolv i hårt träslag behöver kanske slipas upp vart 10:e år om det används väldigt ofta. Om det är tjockt så kan det slipas upp till närmare 5 eller 6 gånger. Det gör att golvet plötsligt har en livslängd på 60 år. Det finns trägolv som har hållit ännu längre.

För mer information och tips för dig besök denna webbsida: golvläggarestockholm.net