Kategorier
Måleri

Inspirera en målare på Kungsholmen med feng shui-färger

Att renovera i enlighet med feng shui är ganska populärt. På Kungsholmen kan man inspirera målare när man ska ha ett feng shui-perspektiv på väggfärgerna.

Att måla om hemma och sätta upp nya tapeter ger en ny kick för rummen på flera sätt. Ibland väljer man en tapet för man tycker den är snygg. Trivs man med tapeten är det helt rätt val att ha på väggen. Däremot finns det de som vill inreda med lite tanke bakom. Då är det många som sneglar på feng shui och den filosofin.

Det är dags att fundera över vilka färger som är viktiga och varför. Vad man vill uppnå med hemmet är en viktig fråga att ställa sig. En del vill komma hem till lugnet och ladda sina batterier och bara vara nöjda med det. Andra vill känna att man stärker sig själv genom färg. Det är viktigt att komma ihåg att all färg inte behöver sitta på väggarna.

Feng shui med hjälp av en målare på Kungsholmen

Grönt, som ger positiv energi, kan man få med grönbladiga växter. Likaså kan lila få komma fram i form av en soffa. Den lila färgen symboliserar framgång och rikedom. En färg som målare på Kungsholmen ofta ser i människors sovrum är blått. Blått förstärker lugnet i ett rum vilket gör att det känns behagligt att sova där.

Många har svårt för bruna nyanser när det är dags att måla. Då är det bra att veta att man kan få in brunt på andra sätt, exempelvis ytor i naturmaterial, ett träbord är ett exempel på det. Brunt, enligt feng shui, stärker tron och fokuset på en själv. Testa själv med att ta fram olika färger och se hur det känns innan det är dags för en renovering. Kanske blir man positivt överraskad av en färg man inte förväntat sig. 

Läs mer information och tips för dig på webbplats: målarekungsholmen.nu