Kategorier
Bostad

Ett mysigt rum hela året

En balkong är ett utrymme som går att förvandla till ett lekrum, kontor, fikarum eller en trädgård. Med lite fantasi och en snygg inglasning blir balkongen ett mysigt rum under hela året.

Tänk att kunna sitta i en varm och skön soffa med en kaffekopp. Ute är det spöregn och stora vattendroppar slår mot rutan. En grå eftermiddag mitt på hösten när dagarna börjar bli kortare tänder du en lampa. Du kan se ett vackert landskap i rött och gult när du blickar upp från din bok. Tänk vad sköna stunder man kan få på balkongen, även när det är uselt väder. Eftersom balkongen är inglasad behöver du inte oroa dig för vind, regn eller snö.

Torr, varm och säker

Det finns många fördelar om man tänker balkonginglasning Göteborg. Den första är att väderförhållandena inte påverkar temperaturen på balkongen. Du behöver inte springa ut och rädda dynor och filtar om det börjar regna, eller ta in krukväxterna på vintern. Dessutom stoppar det vind och kyla, så du kan vistas där även på hösten och vintern. Det hjälper även till att dra ner på energikonsumtionen med 5-10 %. Inglasningen är också ett skydd om du har barn eller husdjur, så att dessa inte råkar falla ner från balkongen. Glaset är härdat och brukar installeras med säkra lås. Saknar du ett extra rum för kontor? Glasa in balkongen. Bor du i lägenhet men vill ha trädgård? Glasa in balkongen. Behöver du ett rum till förvaring? Glasa in balkongen. Vad väntar du på?