Kategorier
Badrum

Badrumsrenovering i Stockholm – endast fantasin sätter gränser

Om du ska göra en badrumsrenovering från grunden i Stockholm har du många valmöjligheter. Därför har du utrymme att drömma stort och tänka utanför boxen.

Om det är dags att renovera ditt badrum kan du lika gärna göra det från grunden. Istället för att bara byta ut det som är absolut nödvändigt ser du till att allt är nytt och fräscht. Och dessutom får du möjlighet att välja allt själv. Endast din fantasi sätter gränserna för vad som är möjligt – och kanske någon ledning här och där.

När man väljer färger, kakel, inredning, detaljer och möbler kan man lätt fastna i det trygga. Det man ser i kataloger eller hemma hos andra blir utgångspunkter för hur ett badrum borde se ut. Men saken är den att du har fria händer, och ditt badrum kan bli så mycket mer än det genomsnittliga badrummet.

Experimentera med färg och form vid din badrumsrenovering

Det finns mycket utrymme för kreativitet i badrummet. Allt från färgen på toalettstolen och mönstret på golvet till placeringen av badrumsinredningen går att experimentera med. Och vem säger att du måste anpassa dig till dagens tidsepok vad gäller inredningen? Testa dig fram i tanken och hitta det som känns mest som du.

Självklart finns det proffs på badrumsrenovering som kan hjälpa dig i processen. Tillsammans kan ni hitta en lösning som ser ut som dina drömmar och ändå fungerar när det kommer till ledningar och el. Med ett bra samarbete går det mesta att lösa.